Scouting toernooi 23 februari 2024

Informatie

Op vrijdag 23 februari 2024 wordt er een toernooi georganiseerd speciaal voor scoutinggroepen. Alle (oud)-scoutingleden vanaf 16 jaar zijn welkom.

Zoals vele inmiddels zelf al hebben ervaren, heeft het toernooi een hoog feest-gehalte! Door naast het tafelvoetballen muziek en de drank aan te bieden, blijft het toernooi ook interessant voor de echte amateur spelers en de aanmoedigers! Echter, na de 8e finales scheidt het kaf zich van het koren en blijven de betere spelers over, wat zorgt voor een super spannend toernooi. Uiteindelijk gaat het winnende team er met een mooie herinnering, veel eer en de wisselbeker vandoor!  

Volgens de wet is het verboden om alcohol te schenken aan jongeren onder de 18 jaar oud, hierdoor werken we elk jaar met leeftijdsbandjes. Deze bandjes worden aan het begin van de avond bij de ingang uitgedeeld.

Vergeet dus niet je ID als je alcohol wil drinken.

Deuren gaan open om 19.00 uur, het toernooi begint om 20.30 uur en je kunt je tot 21.00 inschrijven. De inschrijfkosten zijn €10 per team (2 personen). De inschrijfkosten betaal je ter plaatse.

De teams die eindigen op plek 1, 2 en 3, worden beloond met een mooie beker.

Je kunt je van te voren inschrijven, dan ben je zeker van een plaats. Je kunt dit via onderstaande formulier doen. De inschrijfkosten betaal je ter plaatse.

Inschrijven

Ons tafelvoetbaltoernooi wordt mede mogelijk gemaakt door:

Scroll to Top